söndag 16 oktober 2011

Foto Tyresta Nationalpark

Igår, lördag följde jag med fotoklubben på jobbet ut till Tyresta Nationalpark som ligger söder om stan i Haninge. Klubben hade bjudit in Magnus Lindbom som är naturfotograf och driver sajten Creative Adventures tillsammans med Patrik Larsson. Patrik har jag skrivit om förut för länge sen för han har gjort en videokurs om Lightroom som jag har köpt från Moderskeppet.

Totalt var vi tio personer som mötte upp vid Tyresta i lördags morse, funderade om det verkligen var ett klokt val att kliva upp tidigt, åka bil en timme för att komma dit. Vi var ute i närmare fem timmar och fick lite tips och råd av Magnus när vi stannade och fotade. Vi gick genom urskogsdelen och kom fram till en liten sjö där vi stannade och fikade. Kul och intressant, fast jag tycker faktiskt att det var för lite fotande och väldigt mycket gående, men det blir ju så när man går i ett sällskap, man kan ju inte stanna hela tiden för att fota.

Bilder då, jo det blev ett antal, några jag är halvnöjd med fast det jag faktiskt fick lite mera koll på var att använda manuella inställningarna på kameran så det var nog det bästa. Helt  plötsligt ramlar bitarna på plats. Sammantaget var det en rolig och intressant dag.

Några bilder från gårdagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar