fredag 7 oktober 2011

Mot resten av världen

Känns som om det mesta varit emot mig de senaste två veckorna. Det har varit jag mot resten av världen, nåja kanske inte helt då men det har känts så, har säkert min familj med mig och kanske några till också ;) Är ni med mig kan ni ju trycka på Gilla-rutan nedan ;)

Däckade av en förkylning förra veckan och var hemma tre dar, nu har jag lämnat över den till Bernt, generös som jag är :)
Sen har det mest varit jobb, jobb, jobb. Har två veckor kvar på mitt uppdrag och antar att det rör sig snarare om hundra timmars jobb istf åttio. Men jag har ju föresatt mig att göra klart det jag håller på med innan jag slutar. Känns tråkigt att lämna det härliga nördiga gänget jag jobbat med i snart åtta månader men det är ju inte mitt beslut. Nu ser det kanske ut som om jag är på väg till nåt istället för ifrån nåt. Nya utmaningar väntar runt hörnet. En intervju nästa vecka, ska bli kul.

Önskar alla en fin helg. Det ska jag ha med att träffa trevliga vänner och förhoppningsvis plocka lite mera kantareller också. Nu ska jag se om jag kan lära mig Threading :)

4 kommentarer:

 1. Vi är ett gäng här uppe som definitivt är med dig, men det kanske du anade!
  Skönt att förkylningen gett med sig.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Klart jag är med dig:-) som alltid tror jag på dig och din kapacitet tvivlar jag inte en sekund på! Kram och ha en fin helg

  SvaraRadera
 3. Tack Di :)
  Önskar dig en fin helg
  Kram

  SvaraRadera