söndag 23 oktober 2011

Helgen

En skön, trevlig, avkopplande och lite intensiv helg. Igår började vi med att åka till Täby och sedan Mörby för att inhandla en present till ett födelsedagsbarn. Lite kul var det faktiskt att jag lyckades förhandla ner priset rätt bra på det vi handlade. Nöjd :)

På kvällen var vi bjudna på fest hos födelsedagsbarnet som fyllde 40, kul och trevligt. Värdinnan hade ordnat en tävling med musik, känna igen låtar och artister och sedan frågor om värdinnan. Jag och LÅ klarade oss jättebra och blev tvåa, fast egentligen skulle vi ha delat förstaplatsen för de hade missat att räkna en poäng för oss. Mest för prestigens skull då :)

En ros utanför vårt hus

Idag har det blivit en del fotande. 

Vi åkte upp till kanalen tillsammans med BG och LÅ, det var så fint där med alla höstfärger. Vi gick efter kanalen och gick över på en av de små broarna och fikade på Torpet där de har gott hembakt fikabröd och jag köpte ett litet keramikfat som ser ut som ett lönnlöv av hon som driver stället. Hon gör jättefina kerammiksaker.

Vad väntar på andra sidan grinden?

Fina höstfärger

Sedan fortsatte vi ut till Rindö och Oxdjupet har aldrig varit där tidigare, i alla fall inte på land. Alla kryssningsbåtar åker igenom där så det har jag ju gjort ett antal gånger. Känns verkligen att det är smalt där då.

En detalj från fästningen ute vid Oxdjupet.

Några bilder från dagens fotande, är så nöjd att jag börjar kunna använda de manuella inställningarna och att kameran och jag börjar komma bra överens även då. Känns som om det är ett steg till i utvecklingen. 

Jag sov väldigt gott i bilen både till och från Rindö, så skönt att sova när jag åker bil. Lite trött efter gårdagen kanske och för att lite spänningar har släppt.

Nu är det bara liiiite pirrigt inför morgondagen när jag ska intervjuas inför nästa uppdrag. En bit utanför Sthlm så det blir bil dit. Wish me luck!

Önskar alla en fin vecka!

2 kommentarer:

  1. Fina bilder, verkar fantastiskt att gå vid kanalen.
    Lycka till på intervjun!
    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Tack Sus. Du får komma ner så ska jag visa dig. Kram

    SvaraRadera