lördag 29 oktober 2011

Mutter mutter

Vi hade bokat tid för att få de nyinköpta vinterdäcken monterade på den "nya" bilen imorse. Efter en stund säger killen på däckteam att det går inte att få loss muttrarna eller bultarna för de är så hårt dragna att de tom böjt sin förlängningsstång. Dessutom är låsmuttern också sönderdragen så den går inte att använda.

Vi har ju inte haft nån anledning att kolla för vi har ju bara haft bilen två månader. Åkte till BMW för att köpa en ny låsmutter men den måste beställas från Tyskland så det blev ett helt nytt set med bultar. Nu gäller det bara att få loss bultarna men det får BMW fixa på måndag.

Upptäckte nyss att jag inte har nåt mobilnät på min iPad. Telia har bytt mitt abonnemang fast jag sagt jag vill ha kvar det gamla så nu funkar inte mitt extrakort som jag har i iPaden. Får ringa och gräla lite mer på dom alltså :)

Sen har någon backat på sen "gamla" bilen så det är ett runt märke som av en dragkrok på kofångaren bak. En spricka i den. Tänk så less man blir att folk bara struntar i att man gör märken på andras bilar och dessutom struntar att berätta det. Hände samma sak på den bilen vi sålde....

Låter som om det mesta är elände men det är det inte. Känner mig full av tillförsikt för framtiden. Det jag räknat upp ovan är bara världsliga saker det finns annat som är mycket viktigare. Faktiskt är det så även om jag uppfattas som tekniknörd och gillar prylar :) och det gör jag ju men jag ser inget motsatsförhållande i det.

Fortsätter botanisera i bilder och hittade den här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar