måndag 20 februari 2012

En fin bild från Jämtland, fick fundera lite innan jag kom på när jag tog den. Men på något konstigt sätt så kommer jag nästan alltid ihåg när och var jag tog en bild, och känslan jag hade då. 

Helgen har varit lugn och skön, som ett slags långsamt flöde, det är det jag menar med slow. Fikat med vänner, träffat dottern, lagat god mat - sånt som tar tid, bakat bröd, stickat, funderat på hur en sjal skulle kunna se ut, vad det ska bli av mina garner från Syfestivalen, provat mina nya fivefingers, tvättat, pussat på Bernt mm mm.

Idag är jag på jobbet och känner mig nästan i nåt slags meditativt tillstånd, eller kanske huvudet uppe bland molnen, känner mig i alla fall rätt fokuserad på det jag ska göra. Ägnade en massa timmar förra veckan åt att göra saker alldeles för komplicerat, eller också var det så att jag behövde göra så för att hitta den enkla lösningen.

Imorse när jag vaknade från en av mina skumma drömmar så kändes det som att nu är det dags, att det blir klart med jobbet. Får se om känslan är rätt. Fast nån gång måste det ju bli. Har ju tom fått en upplåsningskod för en iPhone bunden till 3, det tog tid kan jag lova.

Dags att återgå till Excel och fortsätta analyserandet.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar