onsdag 8 februari 2012

En rätt bra dag


Har varit på jobbet idag, igår också förresten. Möte för att träffa min nye chef och sen prata lite om ett jobb jag håller på med. Kul att träffa lite kollegor. Som min kollega sa när hon såg mig. "Nej, va fan är du här...." hon är så härligt direkt och säger vad hon tänker. Det betydde, "visst ja, vi skulle ju träffas och prata och jag har hur mycket som helst att göra". Haha, det blev bra och vi trivs tillsammans.

Lunch med en annan kollega och sen lite Mac-snack, jag kör ju min Mac som jobbdator och då blir det ju alltid lite frågor om hur det funkar, hur man sätter upp jobbmiljön osv. 

Var till företagshälsovården och gjorde en friskprofil igår, och jag är nog rätt frisk fast det finns förbättringspotential på en del områden men det jobbar jag med. Ska dock till läkaren för att kolla upp ett par saker där värdena var lite höga.

Alltså det var en riktigt bra dag tills jag klantade till det rejält, men det orkar jag inte skriva om just nu. Tror jag ska göra som Scarlett O'Hara i Borta med vinden. "Jag ska tänka på det sedan".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar