lördag 20 oktober 2012

Fylld av inspiration

SF och jag hängde på låset när de öppnade mässan vid tio. Började med att gå till Kreativt Broderi och tacka för biljetten jag vunnit och anmäla mig till en workshop i sidenbandsbroderi.

Sen strosade vi runt och kollade in allt. Handlade lite, surrade, trängdes med en massa tanter och hittade en massa inspiration.

Några garnnystan blev det så klart. Tre nystan Opalgarn, det lila längst till vänster fick jag i utbyte mot ett par strumpor jag stickat som ska gå till Stadsmissionen och kanske hitta ett par fötter som behöver värmas. Lämnade in två par strumpor till också.

Det oranga ska bli strumpor till dottern och det längst upp en sjal med volanger, som jag fö redan stickat klart ikväll.

Mitt första sidenbandsbroderi, små lila tulpaner. Kul att göra så det ska jag utveckla. Köpte en bok om det och lite band för att testa, jag har en plan.....

Apropå det här med synkronicitet, vad händer när jag kommit hem? Jo tjejen jag pratat med om kurs i sidenbandsbroderi ringde och berättade att hon fått ihop tillräckligt många deltagare för att köra en dag. Jättekul!!!

Hittade ett jättefint hårspänne som jag köpte också. Lite coolt faktiskt.

Nöjd med dagen, inte saknat jobbet ett dugg, fast jag jobbade faktiskt lite innan jag drog till mässan.

Haft en lugn kväll sedan, åkte och handlade lite, sen ätit revbensspjäll och Cole slaw med ett gott vin till. Nu sitter vi här och utforskar musik, mest Bernt, jag lyssnar mest. Spotify är fantastiskt!!

Ringde Telia idag och tänkte säga upp vårt fasta telefonnummer, vi ringer nästan inget på det och de som ringer är försäljare. Vi har det kopplat till bredbandstelefoni så det kostar 59:- per månad. Men om vi säger upp det så får vi betala 89:- per månad i nätavgift för att vi har bredbandet genom Telia. Intressant, så det får vara kvar så länge.

1 kommentar:

  1. Så fint det är med sidenbandsbroderi! Jag var nyfiken för jag hade ingen aning om hur det kan se ut. Kul att det blir en kurs nu.
    Och jättefint hårspänne, snyggt när du sätter upp det så där!
    Snällt av dig att sticka sockar till de som behöver!
    Ha det gott! Kram

    SvaraRadera