söndag 21 oktober 2012

Mera stickat....

Lite mera färdiga saker, överaskar mig själv med att göra klart saker på löpande band. Borde vara vuxenpoäng på det. 
Strumpor till brorsonen och vantar till brorsdotterdottern klara för nån vecka sen.


Köpte garn på mässan som verkar väldigt populärt, det blir en sjal som en girlang ungefär, började med den när jag kom hem i fredags och den blev klar samma kväll. Den ska jag ge bort.

Har lärt mig Dominostickning i helgen, från början tänk att använda för garnrester och det blir lite sånt nu av alla strumpor jag stickat. Man stickar ihop rutorna eftersom. Jätteroligt är det dessutom. Stickorna man använder kallas dominostickor och är så söta, ca 12-13 cm. 

Mycket stickat och annat pyssel nu, kul att ha hittat tillbaka till det igen. Ett bra kompliment till jobbet och det har minskat min datortid hemma radikalt, men det kanske inte gör nåt.

I övrigt har helgen varit lugn, vi har mest varit inne hemma. Tänkte gå ut och fota lite höstfärger men det regnade så det fick vara. Lagat god mat, långkok som tar tid. Igår gjorde vi Osso Buco, dvs kalvlägg och idag en kalopsinspirerad gryta. Perfekt höstmat. 

Nu sovdags, arbetsdag imorgon igen. Önskar alla en fin vecka.

1 kommentar:

  1. coolt med dominostickning :) och så sjalen var fin, det är sånt garn jag köpt fast utan "pluttar"..Ha en fin vecka du med!Kram Di

    SvaraRadera