fredag 26 oktober 2012

Idag


Hämtade jag en klänning jag beställt och är så nöjd. I katalogen såg den mer ljusblå ut men i verkligheten är den mera grön eller blå beroende på ljuset. Satte på mfavoriter jag kom hem och sen har den suttit på. En favorit redan.

Började dagen hos tandis och lagade en tand som gick sönder i somras. Inget jag haft besvär av förrns nu när det är kallare luft och det ilar lite. Han är så bra min tandläkare han gör i get i onödan, dessutom är han trevlig och rolig att prata med. Tänk om jag träffat en sån tandläkare under min uppväxt så mycket lidande jag sluppit då.

Träffade min husläkare också och hon lugnade mig med att det inte är nåt fel på min fot. Hon ville inte skära i den och det känns bra.

Känner mig lite lycklig i dag, har haft en lite spirande lyckokänsla de senaste dagarna. Skönt när det återgår till det igen. Har haft en massa frustration och irritation över jobbet i veckan, två steg framåt och ett tillbaka typ.

Imorgon ska jag och Sis åka och träna, ska bli kul. Måste verkligen börja med det igen, min fot har stört mig lite i det fallet fast det är nog mycket en undanflykt också. Mitt träningskort på gymmet går snart ut och ska jag förnya det så måste jag ju använda det, eller...? Fast jag ligger nog nästan på ett pass i veckan så det är ändå rätt ok tycker jag.

På söndag är det vintertid igen och vi får tillbaka den missade timmen. Som jag saknat den :)

Myser med Bernt i soffan med tända ljus och en massa bra musik. Livet är gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar