torsdag 25 oktober 2012

Möten och sånt

Ibland när man sitter i möten, oftast via telefon då eftersom kollegorna sitter i andra länder, så liksom bara flyger tankarna iväg, eller kanske är det så att ideerna kommer flygande....

Idag har varit en rätt ok dag jobbmässigt, har kommit en bit längre med programmen, linjerna har blivit gröna istf röda :) ett steg framåt, igår var jag något frustrerad, en massa tid till möten och oklara förutsättningar. Fick lite info igår om att saker verkar gå min väg så jag hoppas det så jag får jobba med det jag vill framöver. Egentligen vill jag ju göra så lite som möjligt till högsta möjliga lön, men när de förutsättningarna saknas får man ju välja ett alternativ som är ok. Jag är ju priviligierad att ha ett roligt jobb dessutom.

Idag har jag äntligen tagit mig för och ringt både tandis och bokat tid hos läkare, fick tid för båda imorgon, och det är lika bra så är det avklarat. Bokat tid för byte till vinterdäck också på båda bilarna så att det minskar på min att-göra-lista. Men jag kan säkert komma på nåt att fylla den med. 

Trött som en gnu så det kanske vore ide att sova lite tidigare än tolv för omväxlingsskull.

NattiInga kommentarer:

Skicka en kommentar