tisdag 17 mars 2015

Läkarbesök och soluppgångar

En ny mandala som jag gjorde i helgen. Lite meditativt att rita och måla dem. 


Det blev ett läkarbesök i fredags, orkade inte vänta längre utan ringde och fick en akut-tid. Fick träffa en jättetrevlig läkare så det var ju lite motvikt till bemötandet av sköterskan jag pratade med tidigare i veckan. Han tog lite prover och konstaterade att det inte var något med njurarna vilket jag var det jag varit orolig för. 
Pratade lite och han bokade in en tid med min husläkare, som jag inte träffat ännu, dels för återbesök och sen för att "lära känna mig" eftersom jag är nyinflyttad.  Har ju ett par saker jag vill diskutera med henne också så det passar ju bra. Det var i alla fall jätteroligt att få ett sånt bemötande av en läkare, tror inte jag varit med om det tidigare.

Helgen var rätt lugn, vi var ute och gick nån timme på lördagen, fikade nere på Kardemumma, Bernt turfade lite. Sen hem och lagade middag till sonen och svärdottern som hälsade på. Kollade Mello, och ja det var rätt låt som vann.

Det är härligt att mötas av det här när jag går till bussen. Den här tog jag imorse kvart över sex när solen var på väg upp. 

När jag hunnit lite längre har solen precis visat sig. Det finns hopp om vår och sommar. 


1 kommentar:

  1. Fint! Tycker det går så snabbt nu med tidigare soluppgång från dag till dag.
    Jag går till bussen en kvart senare och då är solen redan ganska högt uppe.
    /Helena

    SvaraRadera