onsdag 11 mars 2015

Ta två alvedon och ring om det blir värre.....Vaknade med ont i ryggen i lördagsmorse och sen har det varit ont från och till, mest till faktiskt. Kan inte se nån anledning till att ha ont att jag gjort nåt speciellt eller så.

Igår, tisdag tyckte jag det gått nog länge så jag ringde till lättakuten och blev kopplad till sjukvårdsupplysningen och pratade med en sköterska där som tyckte jag skulle prata med en sköterska på min läkarmottagning och kopplade mig vidare dit.

Berättade för sköterskan på hc att jag haft ont sen i lördags etc... och att jag tagit 1 alvedon + 1 ipren till natten för att få sova. Nej det var fel, jag skulle tagit 2 alvedon + 1 ipren..... Så jag kunde ju ta 2 alvedon och ringa om det blev värre, fanns en läkartid på måndag som jag är bokad på. Kunde ju också stå och jobba istället för att sitta och ev ringa en sjukgymnast och få hjälp där.

Jag fick alltså det klassiska svaret som man skämtar om. Nu finns det säkert många som är i större behov av vård än jag men jag tar i alla fall tillfället att tycka lite synd om mig själv. Är sällan sjuk som tur är så det gäller ju att passa på innan det går över.....

Jaja, om det nu är så att jag dör innan måndag så kan väl nån se till att stämma läkarmottagningen för att jag inte fick komma dit ;)

Over and out!

2 kommentarer:

  1. Oförskämt! Man kan faktiskt dö av ont i ryggen om man har otur, det hoppas inte jag du gör men man borde kanske ta en titt iaf...kram på dej!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Di, ja får man verkligen behandla en sjuk kvinna på detta sätt ;) Kram

      Radera