torsdag 12 mars 2015

Kvällspromenad


Bernt är ute och går mest varje kväll, en bra vana som turfningen fört med sig. Ibland följer jag med honom. Igårkväll var en sån kväll. En timmes promenad blev det och totalt kom jag upp i 10,24 km igår vilket är en bra dag. 

Använder ju inte min fancy stegräknare så det är hälsoappen i iPhonen som får tala om hur långt jag går, den talar inte om antal steg. Kanske missar lite med den men det stämmer ju rätt bra, går ju inte långt utan min mobil....

Trädet ovan är så fint tycker jag, har ju en fascination för träd. Brukar prata lite och klappa på den stora tallen som står på andra sidan vägen hos oss och som jag ser när jag ligger i sängen. Jaja.... han prata med mig.... 

När vi ändå var ute och gick så tänkte jag passa på att hämta ut ett paket på ICA i Väsby Centrum. De har öppet till 22 så jag förväntade mig naturligtvis att de skulle ha öppet även posten till 22. Men det hade de ju inte, den stänger 20 så jag ifrågasatte det lite. Dessutom gillar jag inte att de lagt postutlämningen nästan längst in i butiken, antar att det är för att få in folk i butiken så att man ändå handlar när man är där. Rätt fult tycker jag. 

Nåja, en ny dag, min rygg finns gör sig påmind från och till. Vet inte riktigt vad jag ska göra eller var jag ska vända mig. Suck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar