lördag 7 mars 2015

Mandalas

Ritar och målar mandalas, för att jag kan, för att jag vill, för att det är så avkopplande och för att jag går en e-kurs i det.

Det finns nåt magiskt i den runda formen och att upprepa mönstren i de olika sektionerna. Nu behöver ju inte alla delar vara lika har jag förstått.

Det gröna var ett misslyckat försök att få olika färger att flyta ihop till ett vackert mönster men eftersom jag bara hann använda gult och blått blev det grönt och det blev rätt fint det också :)
Synd att inte använda det till nåt så nu har jag ägnat några timmar till att fylla det med en massa linjer och krumelurer. Använde sidenfärger som egentligen är tänkt att måla på siden med, men de protesterade inte när jag använde dem på akvarellpapper heller, de har så fin lyster som funkar även på papper.

En väldigt lugn dag idag. Sov vääldigt länge, kanske behövde det. Känns som om det varit en intensiv vecka. Mycket att göra på jobbet sen aktiviteter varje kväll + helgen innan det och förra fredagen när vi var ut och käkade på American Table och sedan på Grotesco.

Grotesco var för övrigt jättebra, länge sen jag skrattade så mycket. Några saker kunde kanske ha kortats men på det stora hela en mycket bra föreställning.

Har fattat ett viktigt beslut idag. Hoppas det är rätt, men det lär ju visa sig.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar