söndag 8 mars 2015

Heutzutage

Det var ju helt ok att kolla på termometern i morse, 7.30 såg den ut så här.

Klev upp då fast jag inte gick och la mig förrns 2, tiden bara försvinner när jag leker med färger. Gjorde klart en uppgift till en av kurserna jag håller på med i art journaling, det var förra veckans, den här veckans är kvar. Vi får ett nytt tema varje vecka vi ska göra. Effy som håller kursen går igenom hur hon har tänkt och visar hur hon gjort sen gör man som hon gjort, eller nåt liknande eller nåt helt annat. Jag använder hennes bilder som inspiration och gör nåt utifrån det material jag har.

Kanske visar nåt här nån dag.....


Det blev en lång promenad idag, vi gick nästan en mil, lite turfzoner som Bernt ville ta fick styra vägen lite. Mitt på gångbron över E4an finns det en. Så skönt när man kommer ut och det är ljumma vindar, välkommen våren, du är efterlängtad.Fina alleer finns det också ner mot centrum när man gått över gångbron och en bit till.Efter vår långa promenad stannade vi på  Kardemumma och fikade, lite syndigt gott för mig.

En härlig dag. Roligt att utforska omgivningarna också här i Väsby, det är fint här tycker jag och vi trivs.

Ja jag vet att heutzutage betyder nuförtiden och kanske inte passar in, men jag ville använda det ordet. It's my party and I cry if I want to....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar