fredag 19 december 2008

Äntligen fredag

Fem såna här fina rosor fick jag av min man på min födelsedag. De blommar fortfarande lika vackert. Nästan samma färg som de i brudbuketten.
Så många hörde av sig och gratulerade, jättekul, det är ju inget speciellt att fylla 52... som en kortlek eller nåt :) Men det är fantastiskt att bli ihågkommen, Facebook hjälper väl till och Orkut där jag blev gratulerad av flera av mina indiska kollegor.
Känner mig inte så mycket äldre mentalt, livet är vad man gör det till och jag tänker fortsätta att njuta av tillvaron. Tidelitam...

Så här fin var himlen när jag kom ut från kundens kontor i Kista igår eftermiddag. Sitter där ett par dar i veckan nu, trevligt. Trivs bra i mitt nya projekt. Har en ny roll också och sånt är alltid lärorikt och utmanande. Behöver det för att inte stagnera och bli uttråkad.

Idag har varit lite mindre kul, jobbade hemifrån idag, började klockan åtta med ett telefonmöte, Jobbade på för att få undan det jag hade på min lista för idag. Vid tiotiden började det flimra för ögonen så jag kunde inte läsa på skärmen, så jag gick och la mig en stund. Somnade till och vaknade med världens huvudvärk. Försökte äta, B hade gjort en jättegod soppa, men det funkade inte. Har alrig haft nåt liknande, verkar som nåt migränliknande med illamående osv. Jag är ju dessutom så pjåskig för smärta så jag tycker sååå synd om mig själv ;)
Sov till framemot sextiden och nu mår jag mycket bättre. Kanske är förkylning på gång, B är jätteförkyld och har varit hemma idag. Men han har två dar på sig att bli bra, söndag bär det av till Barceloooona...

Ha en skön helg!

1 kommentar:

 1. Hoppas att ni båda mår bättre nu!
  Och vilken fantastisk ros!
  Ha det riktigt bra på resan, du får väl lägga upp nån bild på hur ni har det!?
  Hälsa Bernt!
  Jul-kram!

  SvaraRadera