måndag 22 december 2008

Senare samma måndag....

Bilden är från El Cortes Ingles skyltning.... El Cortez Ingles är Spaniens motsvarighet till NK....

Vi fick byta nyckelkort till rummet också, eftersom B's hade sitt kort i plånboken + en lapp med rumsnummer, vi har ju inget Gevalia så vi vill inte ha oväntat besök.

Eftersom vi blev av med en del kontanter så var det ju läge att fylla på förrådet, så vid första bankomat från hotellet så stannade vi för att jag skulle ta ut pengar på mitt kort. Stoppade in kortet, sen händer ingenting mera, maskinen reagerar inte, går inte att avbryta heller.....
Ringer telefonnumret som står på automaten och ber att få prata med nån som kan engelska, förklarar vad som har hänt och hon kollar men kan inte se att det finns nåt kort i automaten.... kan inte förklara vad som gått fel heller.
Hennes råd är att ringa min bank och spärra kortet!!!! Så vad göra, min tur att ringa telefonbanken och spärra mitt kort.

Hämtar mitt andra kort så det löser sig, så vi överlever, men den första bankomaten ville inte ge oss pengar på det kortet heller först så då började jag nästan misströsta.

Men det löste sig det också, nästa automat var snällare :)

Middagen intogs på en italiensk restaurang, med Carbonara för mig och Cannelloni för B, vi behövde lite kolhydrater efter den här dagen.

Imorgon är en ny dag :)

2 kommentarer:

  1. Ajsajs...vilken osis ni har då..hoppas det blir bättre för er och att dagen idag blev bättre!

    SvaraRadera
  2. ojojoj, ni verkar leva farligt i Barcelona. Men du verkar ju cool mitt i alltihop! Hoppas resten av resan blir gnisselfri!

    SvaraRadera