lördag 2 januari 2010

På väg norrut


Mycket resande blir det, den här gången åker vi norrut till Jämtland, för att hälsa på släkt och vänner. Trodde det skulle vara lugnt i trafiken men det var det inte, upp till Uppsala var det rätt tätt och dessutom fick vi vänta närmare en halvtimme pga av en olycka. Sen tog det en stund innan köerna löstes upp. Nu ovanför Uppsala är det lugnare i trafiken, -7 grader och lite snöflingor. Mycket snö och så fint med alla frostiga snötyngda träd. Rätt ok med vinter trots allt.

Har hunnit med IKEA också, handlat ett sängöverkast till modern, en försenad julklapp. Inte så mycket folk. Kollade lite på om vi ska byta ut hyllorna till arbetsrummet, men vi får kolla mer senare. Nån som är intresserad av några Niklas-hyllor?

En stolt morfar ringde för en stund sedan, Bs närmast yngre bror ringde och berättat att äldsta dottern fått en son, ett par veckor för tidigt men mor och barn mår bra. Grattis!

4 kommentarer:

 1. Så roligt! Hälsa och gratta! kram och kör lungt
  //Di

  SvaraRadera
 2. Hoppas färden gick/går bra. Här är det -17 just nu, har varit nere i -22 men som tur var har det blivit något varmare igen. Hoppas vi hinner ses något men jag vet som sagt hur ni brukar ha det med alla släktingar att räffa! Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Vad för slags Niklas-hyllor? Färg, höjd, bestyckning etc. Bilder? :)

  SvaraRadera
 4. Resan gick bra, men mycket trafik så det tog tid.

  @Mia - vita hyllor, krom-gavlar, två hurtsar, 7 gavlar i fullhöjd (2m) och ett antal hyllor. Bilder kan du få senare när jag är hemma igen.

  SvaraRadera