lördag 30 januari 2010

Who let the dogs out?

Y och jag trotsade kylan och gick på en promenad med hennes 4 hundar. Åkte ut till Runö och gick ut mot udden. Blev ingen lång promenad pga kylan. Jättefint och soligt men typ -14 eller så, Men med varma kläder funkar det ju.

Mackan och Lifa i snön, Lifa med pinne.

Lilla Vieux poserar snällt för fotografen, dvs mig.

Så fint.
Y håller i Phoebe, hon fryser om tassarna och kan inte vara i snön så länge när det är så kallt, men hon försöker ju hålla ordning på dom andra hundar, hon är ju äldst och vet hur det ska vara. Dessutom är hon känd från tv, dels från tv-program och från flera reklam-filmer. Bl.a som en skällande hund i skrivbordslådan (värktabletter ?? ) och från postens reklam.

Lifa.
Fina snöglaserade träd.

Lifa och Mackan kämpar om en pinne, allra roligast var det när jag höll i den också.

Lilla Vieux, som inte är så liten visar hur mycket hon tycker om sin matte.

Alla fyra hundarna, Phoebe längst fram, hon är en Jack Russell, Mackan, Lifa och Lilla Vieux som är Berger des Pyrénées, Lilla Vieux är en Poil Long, dvs hon har långt hår i ansiktet och Mackan och Lifa är Face Race, kort hår i ansiktet. Heter det ansikte på en hund förresten....

Närstudie av Mackan som inte vill släppa pinnen som jag håller i. Rolig lek tyckte han, och jag också för den delen, var ordentligt svettig efter det.

Sedan åkte vi hem till Y och lämnade av hundarna och åkte ner till centrum för en välförtjänt fika, och shopping. Hittade en blus för halva reapriset så det var väl ett fynd.

Nej nu är det sovdags, imorgon kommer B hem, jätteskönt, så tråkigt när han är borta så här länge. Ett par dar kan vara skönt att vara ensam men sen blir det bara tråkigt.

3 kommentarer:

  1. Härliga bilder. Trevligdag! Kul att se lite vackra hundbilder i din blogg.jättekul att få lite bilder från vår promenad. Jag har lagtupp några på FB!

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga hundar! Såg ut att vara en rolig promenad.

    SvaraRadera
  3. Vilka fina bilder på Yvonnes hundar!!!

    SvaraRadera