söndag 24 januari 2010

Solros

Tittar på Kalenderflickorna på tv nu, en helt underbar film tycker jag. Apropå solrosor.... Bilden är från sommarens greklandssemester vid Meloi på Patmos. Nåt att längta till i den kalla vintern.

Har tränat för första gången i år. Kändes bra faktiskt även om det bara blev styrka och inte kondition. Tränade i Märsta av alla ställen. B åkte till Bryssel idag så jag skjutsade honom till Arlanda, åkte och tränade och sen tillbaka till Arlanda och hämtade upp sonen med flickvän och skjutsade dem till Uppsala. De har varit i Thailand två veckor och haft det jättebra. Bjöd dem på middag också, så fick jag middagssällskap.

Ibland kan man undra hur folk tänker, vi var till Täby igår och gick in på Kappahl, får man ha hundar inne i affärerna säger B, då går en dam omkring med sin spets eller vad det nu var för nåt. Jag provade lite kläder och när jag kom ut ur provhytten gick hon in där. Jag gick till kassan för att betala och passade på att fråga om man verkligen får ha hundar i affären. Det får man inte och hon var dessutom skyddsombud så hon pratade med damen ifråga.

Jag kanske framstår som värsta djurhataren, men det är jag inte, är uppväxt med massor med djur men jag tycker dom ska vara på rätt ställe. Inte göra sina behov i mina rabatter som katterna här, eller på gräsmattan som grannens hund mittemot gör. Eller sitta på bilen som katterna i kvarteret gör.

Jaja, nog om det. En ny vecka väntar, ska träna minst en gång, helst två. Borde inte vara nåt problem, har ju dessutom bara mig själv att ta hänsyn till den här veckan. No excuses alltså.

1 kommentar:

  1. vår kompis var också till thailand nu och kom väl hem i går med...han hade dottern med sig..det har tydligen varit skönt, och värme ville jag också ha nu...

    lycka till med träningen i veckan och sköt om dig!
    Di

    SvaraRadera