söndag 31 januari 2010

Mmmmmm Marcolini


Fick fin belgisk choklad av B när han kom hem från Bryssel. Pierre Marcolini gör den finaste chokladen i Bryssel. Den runda innehåller champagnetryffel, den bara smälter i munnen. Asken är ju dessutom jättefin. Den fyrkantiga en massa olika smaker, har inte smakat nåt ur den ännu.

Åkte till Uppsala i förmiddags och hjälpte sonen installera om hans stationära dator som dummar sig en massa. Funkade bra, sen skjutsade jag honom till en kompis som behövde flytthjälp. Jag skulle fortsätta till Arlanda efter det, men tänkte hinna en sväng på ÖoB också.

Jag förstår mig inte på Uppsala, lyckades ju såklart villa bort mig och och efter att ha snurrat runt kors och tvärs så började åka mot arlanda, men då fick jag veta att planet var försenat så då skulle jag ju hinna till ÖoB i alla fall. Inte lätt att hitta dit heller, tur att jag har gps i mobilen.

Två timmar försenad kom B till Arlanda, förseningar i Köpenhamn där det snöat en halvmeter och fortfarande snöade.

Hemma i alla fall nu och snart börjar en ny vecka. Lite spännande, ska ev på en intervju för ett nytt uppdrag, fast nu har ju kunden på mitt nuvarande upptäckt att jag försvinner och vill ha mig kvar ett par veckor. I'm Wanted. Känns bra ;)

1 kommentar:

  1. mm..så gott! :) och härligt att han är hemma igen..har funderat på om jag kan få låna Lars Kepler :) mina böcker börjar på att sina :)
    kram Di

    SvaraRadera