måndag 11 januari 2010

Wake up light

Köpte en sån här i fredags, har testat den nu tre morgnar och jag tycker faktiskt att jag känner mig piggare, lättare att vakna, att jag sen sovit länge både lördag och söndag är ju en annan sak...

Årets första arbetsdag avklarad, gick ju bra det också. Har hunnit igenom mail-skörden och rekapitulerat vad jag höll på med innan jag gick på julledighet. Bara tre veckor kvar på uppdraget, sen får vi se vad det blir. Lite tråkigt att lämna gänget jag jobbat med det senaste året men så är det. Får väl hålla kontakten och luncha nångång emellanåt.

Har ju varit ovanligt ledig från jobbet, bara kopplat upp mig och kollat mail en gång, som jag lovat, under ledigheten. Det är väldigt bra för att vara mig. Tack vare min vaio så startar jag ju inte jobbdatorn i onödan.

Jaja, bara 4 dar kvar den här veckan, tänk om jag skulle bestämma mig för att åka och träna ett par gånger också, chocka kroppen ordentligt. Har ju inte blivit mycket till motionerande efter våra långa promenader i Rom. Tål att funderas på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar