söndag 10 januari 2010

Jobbångest

Imorgon är det dags att jobba igen efter 3 veckors ledighet, jobbångesten kryper inpå skinnet. Fast egentligen är det nog lite skönt också, återgå till normala vanor igen och jag har ju haft en jättebra ledighet. Hunnit med mycket fast inte varit hemma så mycket som jag skulle velat.

Nu håller "extremkylan" på att ge med sig enligt tidningarna, vad ska dom kalla det om det blir riktigt kallt då? Det blir faktiskt vinter varenda år och även kallt, dessutom är det inget extremt. Nyhetsmakarna använder orden så att det till slut finns det inga ord som är nog starka, kaos extrem monster osv.....

Haft en riktigt lugn helg, kopplat av och mest tagit det lugnt, städat lite, tvättat lite, sånt som måste göras. Haft besök av mäklaren och köparen, han verkar mycket nöjd, känns bra. Det är vi också, drygt 1,5 månad kvar tills vi flyttar.

4 kommentarer:

 1. lika som för oss då :) ser fram emot flytten och hoppas vi får någon som tar vår lägenhet innan den 1 april så vi slipper dubbla hyror hela månaden...
  ha en bra arbetsmåndag! kram

  SvaraRadera
 2. Känner igne ångesten. Har också haft tre veckor nu. Har minst sagt flyttat fram dygnsrytmen också.

  Chocka kroppen imorgon
  Usch :(

  SvaraRadera
 3. Fin teckning förresten :)

  SvaraRadera
 4. Det är lika bra att jobba på genom helgerna så slipper man jobb-ångesten! Fast det känns att det är länge sen nån semester, snart dags för nån vecka.
  Är inne på min femte natt för den här veckan och inser att det inte kommer att bli några fler perioder med bara natt. När de här två veckorna är gjorda återgår jag till att jobba en eller två nätter nån gång ibland, det här var inte kul. Själva nätterna går väl an men livet dessemellan känns lite ökenvandring. Men nu har jag i alla fall provat. Ha det bra på jobbet!

  SvaraRadera