Fortsätt till huvudinnehåll

Who let the dogs out?

Y och jag trotsade kylan och gick på en promenad med hennes 4 hundar. Åkte ut till Runö och gick ut mot udden. Blev ingen lång promenad pga kylan. Jättefint och soligt men typ -14 eller så, Men med varma kläder funkar det ju.

Mackan och Lifa i snön, Lifa med pinne.

Lilla Vieux poserar snällt för fotografen, dvs mig.

Så fint.
Y håller i Phoebe, hon fryser om tassarna och kan inte vara i snön så länge när det är så kallt, men hon försöker ju hålla ordning på dom andra hundar, hon är ju äldst och vet hur det ska vara. Dessutom är hon känd från tv, dels från tv-program och från flera reklam-filmer. Bl.a som en skällande hund i skrivbordslådan (värktabletter ?? ) och från postens reklam.

Lifa.
Fina snöglaserade träd.

Lifa och Mackan kämpar om en pinne, allra roligast var det när jag höll i den också.

Lilla Vieux, som inte är så liten visar hur mycket hon tycker om sin matte.

Alla fyra hundarna, Phoebe längst fram, hon är en Jack Russell, Mackan, Lifa och Lilla Vieux som är Berger des Pyrénées, Lilla Vieux är en Poil Long, dvs hon har långt hår i ansiktet och Mackan och Lifa är Face Race, kort hår i ansiktet. Heter det ansikte på en hund förresten....

Närstudie av Mackan som inte vill släppa pinnen som jag håller i. Rolig lek tyckte han, och jag också för den delen, var ordentligt svettig efter det.

Sedan åkte vi hem till Y och lämnade av hundarna och åkte ner till centrum för en välförtjänt fika, och shopping. Hittade en blus för halva reapriset så det var väl ett fynd.

Nej nu är det sovdags, imorgon kommer B hem, jätteskönt, så tråkigt när han är borta så här länge. Ett par dar kan vara skönt att vara ensam men sen blir det bara tråkigt.

Kommentarer

  1. Härliga bilder. Trevligdag! Kul att se lite vackra hundbilder i din blogg.jättekul att få lite bilder från vår promenad. Jag har lagtupp några på FB!

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder på Yvonnes hundar!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Periocular dermatit

Jag har haft utslag runt ögonen sen i våras och har smörjt med kortisonsalva eftersom det var det som min husläkare skrev ut. Det har inte blivit bättre utan varit kliigt, rött och irriterat. Inte så kul heller även om det inte synts så väl tack vare glasögonen. Har trott det varit allergi och eksem och provat att utesluta olika livsmedel men inget har hjälpt. Gjorde ett allergitest också som inte visade nåt. Förra måndagen fick jag nog och tänkte boka en tid hos husläkaren men valde istället att utnyttja jobbets sjukvårdsförsäkring och fick en tid samma dag hos en hudläkare samma dag. Han tittade på mina utslag och sa att det är inget eksem eller allergi utan något som heter Periocular dermatit. Intressant fall dessutom eftersom jag har det mesta runt ögonen, vanligast runt munnen och då heter det Perioral dermatit. Han fotade mina utslag för att använda i utbildning. Tyvärr så vet allmänläkare sällan vad det är och skriver ut kortisonsalva vilket bara gör det värre. PD är

Gardiner

När vi beställde växthuset köpte vi till solskydd som ska reflektera värmen och ljuset. Men den kändes rätt tråkig så det fick bli spetsgardiner från IKEA istället. Vi använde vajrar som vi spände i taket och på väggen där taket börjar. Satte fast gardinerna med klämmor och hängde på vajrarna.   Så här blev det. Superbra tycker jag, är så nöjd. Både mysigt och skyddar mot solen.  Inifrån växthuset.  Utifrån ser det ut så här. Vi har redan tillbringat ganska många kvällar här med ett glas vin och bara njutit. Så härligt när något blir så bra som man tänkt sig. Plantorna verkar också trivas och växer som tusan.

Mina nya glasögon då....

Jag är nöjd :) Ser bra dessutom.....