tisdag 21 december 2010

Makro och Medium

Närstudie av en av tulpanerna jag fick från min svärmor på min födelsedag taget med mitt nya makro. Jättenöjd med det, vi kommer att ha mycket kul tillsammans känner jag :)

Sista arbetsdagen idag för i år, känns jätteskönt. Lite saker att fixa under eftermiddagen, sen så.....

Hade en jättetrevlig kväll igår inne i city. Träffade en barndomskamrat som är här nere några dar nu. 3-4 år sen sist vi träffades tror jag när vi sprang på varandra av en händelse på Drottninggatan här i träsket.  Vi gick till Jensen Böfhus och käkade trerättersmiddag, gott gott, och pratade och pratade och helt plötsligt var klockan halv elva. Hur mycket som helst att prata om, hon jobbar som medium och healer och har mycket intressant att berätta.

I söndags kom finaste barnen och åt julbord hos oss, en riktig familjemiddag. Tyvärr kunde inte svärdottern och svärsonen vara med.  Men det kommer fler tillfällen. Nu äter vi rester från julbordet tills vi åker på torsdag. Tror det får bli revbensspjäll till middag idag ;) Sen det viktigaste av allt, mjukt tunnbröd, julskinka, senap och äppelmos, mmmmm.

Det blev sushi till lunch idag, kanske sista gången i år. Så mycket nu som man gör sista gången för i år.

Imorgon vänder det då går vi mot ljusare tider igen.

2 kommentarer:

  1. Tack för i år då :) och den fina hälsningen, hoppas ni får en riktigt fin resa och får njuta av tiden i Barcelona! Blir intressant att se dina macrobilder ;) kram kram Di

    SvaraRadera
  2. Tack Di. Ja det kommer att bli jättebra, det kommer bilder från Barca i en blogg nära dig :)
    Mera macrobilder kommer. Kram E

    SvaraRadera