torsdag 16 december 2010

Produktfotografering

Ikväll är det produktfotografering som gäller. Kanske snart blir en hemsida till företaget också så jag kan komma igång med försäljning på riktigt. Återkommer med länk när den är klar. Frågade min granne vad jag skulle använda för objektiv och han sa ett makro, men nu har ju inte jag nåt sånt så det får bli mitt 18-250. Testade lite med 50mm men det gick inte att komma nog nära. Kul är det i alla fall....

3 arbetsdagar kvar i år, känns lite konstigt, men helt ok. Imorgon ska jag luncha med geek-kollegan, ska bli kul, vi träffades i måndags också och vi pratade lite foto, naglar och sånt som vi gillar båda två :)

Har känt mig lycklig de senaste dagarna, skönt att hitta igen den känslan. Att vara utan uppdrag går bra ett par tre veckor, sen tappar jag gnistan och blir passiv, får ingenting gjort. Är uppe för länge på kvällarna (nätterna) och sover för länge på morgonen såklart. Men nu börjar ordningen bli återställd, har klivit upp i bra tid hela veckan. 


- Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

 1. Kul med produktfoto :) Närbilder är hur kul som helst. Önskar att jag hade ett macroobjektiv :)

  Så hääääärligt att du känner dig lycklig. Visst är det skönt att hitta igen känslan när den varit på vift ett tag. Känner igen mig i det. Själv tappar jag gnistan rätt ofta (tyvärr) och har lätt att bli nedstämd för minsta sak. Är nog bara en känslig person :)

  Ha en fin helg.
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Tack fina Cecilia.
  Ja det är jättekul, köpte tältet förut i våras för att fota och nu är det dags igen. Fick ju ett makro igår så nu är det ännu roligare.

  Ja det är en härlig känsla, jag är nog också en känslig person som pendlar upp och ner och därför kanske blir djupare dalar och högre toppar så. Kanske är så med dig också.
  Jag försöker hitta saker jag tycker om att göra och mår bra av och just nu trivs jag jättebra med livet.

  Ha en fin helg du också.
  Kram kram

  SvaraRadera