fredag 17 december 2010

Rosor, tulpaner och macro

 Idag var det ingen sol när jag kom till jobbet, en fin snöig blå morgon istället med ett par minusgrader.
Började dagen med telefonmöte med kunden och lite prat om uppdraget innan blomkollegan fortsatte till sitt nya uppdrag.

Fick sällskap av geek-kollegan resten av dagen, lunch och trevligt sällskap även om hon säkert tyckte att jag pratade för mycket idag ;)

Är helt fascinerad av alla gratulationer idag, som om jag skulle fylla jämnt, det gör jag ju iof. SMS, telefonsamtal, mail, blommor med bud och så facebook. Längst bort från en kille i Mauritius som jag jobbade med i Köpenhamn. 

 Bjuder på ett självporträtt idag, nä inte hästen....  Jag syns i spegeln i hästens mage ed kameran i högsta hugg.

 Fantastiska fina rosor fick jag av Bernt när jag kom hem. Förutom min födelsedag så är det 33 år sen vi förlovade oss.... jag måste ha varit väääääldigt ung då.....

 Blommor från svärmor i Östersund via bud, tack, så fina tulpaner.

Sen blev det en tur in till city, till Sony Center för att inhandla ett macro-objektiv, typ födelsedagspresent. Insåg igår att det borde nog vara bättre med ett makro och då köper Bernt ett sånt till mig. 

Diskuterade kameror och objektiv med geek-kollegan idag och såg då att Sony har kommit med flera nya makron. Förut har det bara funnits ett 50mm som är svindyrt. Det här är 30mm och mera prisvärt. Ska bli sååå kul att testa och sen alla blommor jag kan fota när det blir vår. Me like.

Jag fick bestämma mat idag, det blev pizza, har inte ätit det på evigheter och så kom vi så sent hem så ingen av oss orkade laga nån mat. Lite gott rött vin till det.

4 kommentarer:

 1. Låter som om Din dag blev lyckad, så härligt! Verkligen vackra blommor, roligt att få. Önskar er en trevlig helg. När åker ni förresten och var det till Italien eller Spanien (eller nån helt annanstans)? Må väl! Hälsa Bernt! Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack Sus, ja det blev en jättebra dag. Perfekt lågmält firande, bara vara och njuta av att det finns så många härliga människor som grattar osv.

  Vi åker den 23:e tidigt på morgonen till Barcelona. Ska bli jättekul. Sonen och dottern åker till Östersund.

  Ha det gott och hälsa Henry och Nils.
  Bernt hälsar.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder och tänk, du har väl en fantastisk man :)
  kram på dig

  SvaraRadera
 4. Tack Di! Jag tänker inte säga emot dig. Han är "one of a kind".

  Kram

  SvaraRadera