onsdag 22 december 2010

35 grader

35 grader skillnad mellan Åkersberga och Barcelona just nu, tror faktiskt det är nån grad till om man kollar på vår termometer. Lite regnigt i Barca men det kan man stå ut med. Sol på julafton.

Sonen och dottern åkte till Östersund, tog lång tid pga mycket snö, halka, olyckor men dom är framme som tur är.

Dagen idag har jag ägnat mig åt att oroa mig för barnen, chattat, sms-at, gråtit, packat, funderat vad jag ska ha med mig, lagt upp fyra par jeans, tvättat och bytt sängkläder, tagit backup på bilder, druckit vin, ätit upp det sista av julmaten, fotat blommor, laddat med böcker och film till resan..... plus säkert lite annat också. 

Snart sovdags, vi ska åka jättetidigt, långt innan tuppen ens funderat på om han är galen eller inte. 
Återkommer till en blogg nära er med bilder från Barca.


- Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

 1. Kopplingen blogger/wordpress (openid-server) jävlas med mig - vet inte om det är jag som lyckats skriva fel eller om den skiten också inte funkar idag. :/ Less på strul nu...

  Men på't igen...

  Önskar dig en problemfri resa och en underbar vistelse i ett något mer barmhärtigt klimat än detta. Och visst ser jag fram emot kommande bloggrapporter, men vill ändå åter igen uppmana dig att prioritera upplevelsen framför dokumentationen. :)

  SvaraRadera
 2. Tack Mia*, ser bra ut än så länge. Vi tänkte undvika ficktjuvar, Bernt blev ju av med sin plånbok förra gången, och bankomaten som snodde mitt visa-kort.
  Klart det blir lite bloggrapporter det är kul och hotellets fria wifi måste ju utnyttjas. Hela Mac-familjen är ju med;)
  Önskar dig en skön avkopplande julhelg.
  Vad tyckte du om mina nya naglar förresten?

  SvaraRadera