lördag 7 juli 2012

Ännu en dag i Katsadia

Vi segade på i förmiddags och insåg att vi inte skulle hinna med bussen till Katsadia så vi bestämde oss för att gå dit. Det har jag i princip vägrat Sen vi gjorde det första året vi var här och jag höll på att dö typ.

Idag gick vi både dit och hem, det är rätt backigt och man ska över ett litet berg. Det var ju inte jobbigt alls, bättre kondis och några tappade kilon gör susen :) Ca 6 km fram och tillbaka och 8500 steg plus lite simmande en ok dag.

När man kommer till högsta punkten så är det väl värt besväret med vyn man får. Långt därborta ser man Leros närmaste ön.

En vy till.

Katsadia, "vår" strand. Fast många andra gillar den också.

Snorklade idag också och det är bara såå kul. Jaja jag vet jag är tjatig :) känns bara så bra och att jag känner mig tryggare i vattnet än jag trodde jag skulle göra.

Intressant upptäck idag!
Om man som jag har snorkeln på höger sida och vrider huvudet åt vänster så tar den in vatten och jag får en kallsup :) Funkade det också, tömde ut vattnet och fortsatte snorkla.

Sen blir det lunch på Dilailah, vitt vin för mig och öl gör Bernt. Gratinerad feta och aubergineballs idag igen.

Vår hyresvärdinna Anna kom in med ett par bitar nybakad kaka till oss i eftermiddags. Sen grälade hon lite på mig för att jag bränt mig i pannan, igen. Jag blir faktiskt lite trött på mig själv i det fallet. När ska jag lära mig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar