måndag 30 juli 2012

Mojito

Gjorde Mojitos med egenodlad mynta från balkongen.

Lite trött idag, vi kom hem halvsex imorse, sen sov vi några timmar.

Som jag skrev om förut så dog vår 22 år gamla stereo för nåt tag sen. Nu har vi bestämt vad vi vill ha så nu blir det en ny, på fredag får vi högtalarna så än så länge kan vi bara titta på grejerna vi hämtade idag. Vi har köpt till en Sonos Connect så vi kan streama musik från t.ex Spotify eller från NASen. Den styr man via en app från telefonerna, funkar både från iPhone och Android. Coolt tycker jag.

Har fått lära mig en massa nytt om hur det funkar med ljud osv nu. Det har ju hänt en del på 20 år... Är egentligen inte så intresserad av ljud eller bild fast det blir mer intressant nu när vi kopplar ihop allt.

Det finns ju nästan bara hemmabiosystem att köpa om man kollar på de stora kedjorna men det var inte vad vi ville ha. Kan rekommendera Hifi-klubben de är kunniga och man får provlyssna olika kombinationer tills man hittar vad man vill ha.

Kanske dags att sova nu. En semesterdag kvar..... Känns inte alltför jobbigt faktiskt. Har haft en toppensemester på alla sätt.

2 kommentarer:

 1. kul att ni köpte Sonos systemet, jag har också kollat det men inte varit in i butik och lyssnat än. Det är ju en djungel med allt nytt.... vi ville också kunna ha trådlöst och då är Sonos systemet ett bra val tror jag...kul att höra hur det fungerar sen.Jag har alltid varit intresserad av att ha ett bra ljud :-)...så har lite övertalning att göra med T innan vi köper nytt. Kram

  SvaraRadera
 2. Ja jag tror det blir jättebra. Vi har satsat på en bra förstärkare (NAD) och bra högtalare för att få bästa ljud och att det går att bygga ut med ytterligare komponenter när vi vill/behöver.
  Du får ta med T till Hifi-klubben och lyssna :)
  Sonos'en ser jag fram emot att få testa :)
  Kram

  SvaraRadera