lördag 14 juli 2012

Patmos -> Kos

Så har vi nått sista ön för den här resan. Flyger hem från Kos imorgonnatt så bi åkte hit redan idag. Törs inte chansa och åka samma dag även fast vad vi sett båttrafiken verkar funka väldigt bra i år.

Igår år vi middag på Pantelis, fe har bra mat och är trevliga. Känner igen oss den tidigare år. Igår kollade de in både naglar och tandsmycke, sällan nån lägger märke till det men det är kul när nån gör det.

Bernt åt fisk. De är duktiga på det där. Man pekar ut vilken fisk man vill ha sen tillagar de den.

Jag var sugen på Carbonara men det hade de inte på menyn och kunde inte laga till heller men erbjöd sig att fixa det via restaurangen intill. Only for you sa hon. Snacka om service !!! Gott var det dessutom.

Så här nöjd är Bernt när han ätit din fisk.

Idag åkte vi katamaran till Kos. Snabbaste och dyraste sättet att åka. Alternativet var flying dolphins men de är ju lite osäkra går inte om det blåser.

Så det var bekvämt och bra.
Framme i Kos tog vi taxi till Mastichari en liten lugnare stad än Kos och med fina stränder.

Försökte hitta igen var vi bodde för några år sen när vi var här. Bodde vid stranden men kom inte ihåg vad det hette. Hittade ett annat istället och bokade rum som visade sig ligga granne med där vi bott förut.

Nu har vi ett rum med havsutsikt. Gick ner och badade när vi kom hit. Jätteskönt. Varmt i vattnet och lite vågor som vi lekte med. Underbart.

Blir bad imorgon också då. Härligt att kunna utnyttja sista dagen också.

Kalispera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar