torsdag 5 juli 2012

Snorkling mm

Igår onsdag åkte vi till Katsadia, vår favoritstrand här på Lipsi (vi har ju iofs inte provat alla...) och det var bra som vanligt.

Träffade våra svenska grannar som också bor hos Anna och började prata. Åse skulle snorkla och jag blev så klart intresserad eftersom jag velat lära mig det. Så hon visade mig och jag fick låna hennes mask och snorkel och det funkade direkt!!!

Jag kan snorkla!!!!!

Jag var ute tre vändor och hur kul som helst så nu har jag köpt ett eget set.

Det roliga är ju att under våren så har jag funderat på om det är i år jag ska lära mig snorkla. Det har funnits på önskelistan några år På midsommarafton träffade jag en tjej som skulle till Grekland dan efter och hade köpt snorkelset på XXL och tipsade om det. Jag var till XXL dan innan vi åkte hit men köpte inget. Kändes som om jag kanske inte skulle använda det. När jag köpte det här så fick jag en massa info och tips och hjälp att prova ut så att det passade mitt ansikte. Dessutom rengjorde han glaset från silikon så att det inte ska imma igen.

Så när eleven är redo finns läraren där eller hur man brukar säga.

Lånat snorkelset.

Underbara restaurang Dilailah på Katsadia. Åt goda aubergineballs där.

Åse, min snorkellärare :) och Lasse hennes man.
Vi åt middag tillsammans med dem på kvällen. Trevligt.

Bernt och jag åt svärdfisk. Fantastiskt gott.

Idag så har vi en lugn dag, doftar på vår balkong, kollar in vad som händer i hamnen, läser osv.

Mitt snorklande igår gav mina bakben och rygg en väldigt röd färg trots solskyddsfaktor och t-shirt så idag har jag solförbud av både Bernt och Anna.

Anna är så söt, hon ojar sig över min solbränna och mitt skrubbsår och frågade om vi ville ha lunch. Gröna bönor med potatis och tomatsallad med kapris. Gott!!! Jag är nog nästan adopterad av henne :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar