lördag 21 juli 2012

Så skönt med semester

Väldigt vanebildande dessutom. Skönt att vara hemma och ta det lugnt och känna efter vad vi vill göra.

Igår och idag började jag dagen med en grön smoothie med selleri, spenat, avokado, mynta, persilja, ingefära och chilipeppar. Blev riktigt gott faktiskt. Har tänkt att jag ska testa men senast jag köpte hem selleri så blev det inte av. Kanske blir en i morgon också.

Den här såg vi på Ikeas parkering i Barkarby. En Saab husbil. Lite häftig. byggd på chassit till Saab 92 eller 95. Tror inte de är alltför vanliga jag har aldrig sett nån förut.

Blev en tur till Barkarby igår som sagt. Kollade efter nya stolar till balkongen men hittade inga vi ville ha. Vår mission var egentligen att köpa nya kuddar och en ny väska på stadium till mig och det uppfyllde vi ju.

Hemma igen gick vi ut på udden för att boosta solbrännan lite. Var där en timme och hade lite underhållning av några killar som åkte wakeboard, verkar inte helt lätt och det blev ett antal starter.

Idag är det lite småregnigt och vi kör lite klädvård. Bernt startade monstermaskinen så jag strök alla mina blusar och nu stryker han skjortor. Tråkigt jobb men det är skönt när det är gjort.

Sen håller jag på med lite koordinering inför nästa helgs event när mamma fyller år. Min roll är att få andra att göra saker och det verkar funka rätt bra hittills :)

Yesterday we parked the car during an arrow ;)

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar