fredag 27 juli 2012

Mera Östersund

Förstår inte var tiden tar vägen, intensiva dagar här i Jämtland..... :)

Onsdagen blev en lååååång dag och bjöd på en massa trevligheter.

Efter frukost åkte min svärmor, Bernt och jag ner på stan. Förberedelserna inför yran är i full gång, som byggandet av stora scenen på Stortorget.

Vy mot Frösön från båthamnen, en riktigt fin dag. Gillar att det blå på båtarna harmonierar så fint mot vattnet och himlen.

Thomee måste ju också vara med på en bild. En av de gamla ångbåtarna som fortfarande är i drift på Storsjön. Vi såg den andra också som heter Östersund som vi åkte med på Bernts 50-årsdag.

Lunch på Wedemarks, räksallad för mig och smörgåstårta för Bernt och hans mamma. Känns som lite tradition att gå dit och fika/äta. Gott!!

En tur runt Frösön hann vi också med. Kul att kolla in de nya områdena som byggs.

Den här bilden är tagen från Stoketitt med Oviksfjällen i bakgrunden.

Det är fint i Jämtland :)

Efter shopping en massa gående runt stan så åkte vi hem en sväng och sedan åkte Bernt och jag ner på stan för att träffa "tjejgänget" vi som hållit ihop sen gymnasiet. Full uppslutning jättekul.

Började på Vinbaren på Stråket. Drack en jättegod Chablis där.

På bilden Sus och Bernt.

Vi tyckte det var lite för stökigt att äta nere på Stråket så vi gick till T&K istället. Dels lite kallt men också för att kunna prata i lugn och ro, vi träffas så sällan hela gänget.

Kan verkligen rekommendera T&K, fantastiskt god mat. Sen gillar jag deras koncept med färdiga menyer, dessutom är allt närproducerat, ekologiskt och med hänsyn till miljö och rättvisa.

Nere på stråket igen när tjejerna åkt hem så träffade vi sonen, svärdottern och deras kompisar. Jättekul att träffa dem, vi har känt dem sen de började skolan och har varit deras fotbollsmatcher och de var ofta hemma hos oss.

Kvällen avslutades på Cuprum när de stängde nere på stråket. Sen stängde där också så då var det dags att bege sig hemåt. En mycket trevlig dag/kväll kul att vi "gamlingar" fick följa med sonen & Co ;)

Sonen och Erika på Cuprum.

1 kommentar:

  1. Härliga Jämtland:-) Sköt om er och hälsa! Kram

    SvaraRadera