Fortsätt till huvudinnehåll

En spirande lust....


Så helt plötsligt kom den från ingenstans..... lusten att börja blogga igen. Som en spirande gryning som bilden ovan jag tog en morgon förra veckan när jag gick till bussen. 

Att jag slutade var nog lite för att jag gjorde det svårt för mig, så mycket jag ville skriva om och dokumentera och så måste det vara i tidsordning etc och så hann jag aldrig ikapp och då fick det vara. 

Nu blir det vad det blir...

Kollade lite snabbt igenom förra året och såg att det finns några bilder jag är nöjd med, det är en fototävling på jobbet där man kan lämna in fem bilder, ska nog fundera vidare på det :)

Vem bloggar jag för? Tja mest mig själv faktiskt, det är roligt att kunna gå tillbaka och se vad jag gjorde, bilder etc. Vet ju inte om nån läser längre, om nån gör det så skriv gärna en kommentar eller så, vore kul att veta. 

En spirande känsla av lycka kom i morse, jag har så mycket fint och bra i mitt liv, men även lite demoner som stör men de tänker jag inte berätta om här för det är för personligt, eller privat kanske. Man kan ju välja hur man vill må och jag väljer att vara lycklig :)

Nu ska jag återgå till att göra det jag får betalt för, dvs sköta mitt jobb. Är så nöjd att jag äntligen ser ljuset i tunneln på det jag jobbat med på sistone och jag tror det blir så bra. Det är nog ett av de största sakerna med mitt jobb, att det är så roligt att lösa problem och klura på lösningar och sen tillfredsställelsen när det funkar. 

Nåja B2B var det. 

Kommentarer

  1. Japp! Jag läser, roligt att du är tillbaks, gillar dina fina bilder.
    /Helena

    SvaraRadera
  2. Ska se om jag kommer ihåg vad jag skrev innan du raderade kommentaren. ;)

    Asch, du skriver ju ändå främst för din egen skull. (och sedan minns jag inte mer)

    Jag förstår hur du menar, det där med att vilja dokumentera och plita ned milstolpar på bloggen. Det är nog lite så jag själv bloggar numera, men ändå är det somligt som aldrig ens blir nämnt - det är det där när man inte hinner med under vägen och sedan hoppar in igen vid en senare tidpunkt i tillvaron. Det som hände därmellan blir odokumenterat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaja det var lite klantigt att jag tryckte på fel länk i mailet, skyller på att jag gjorde det från mobilen och att mitt pekfinger var för ostrukturerat eller hur det nu var.
      Tack för att du tog dig tid att skriva en ny :)

      Mm du har så rätt, det är för min egen skull jag bloggar. Har ju aldrig lagt ut min sida på siter där man kan få flera läsare heller.

      Men det är ändå kul att det fortfarande finns 2 som tittar in här ;)

      Radera
  3. Å så jag😀som tycker det är så trevligt att se allt fint du gör och se att du har det bra! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Periocular dermatit

Jag har haft utslag runt ögonen sen i våras och har smörjt med kortisonsalva eftersom det var det som min husläkare skrev ut. Det har inte blivit bättre utan varit kliigt, rött och irriterat. Inte så kul heller även om det inte synts så väl tack vare glasögonen. Har trott det varit allergi och eksem och provat att utesluta olika livsmedel men inget har hjälpt. Gjorde ett allergitest också som inte visade nåt. Förra måndagen fick jag nog och tänkte boka en tid hos husläkaren men valde istället att utnyttja jobbets sjukvårdsförsäkring och fick en tid samma dag hos en hudläkare samma dag. Han tittade på mina utslag och sa att det är inget eksem eller allergi utan något som heter Periocular dermatit. Intressant fall dessutom eftersom jag har det mesta runt ögonen, vanligast runt munnen och då heter det Perioral dermatit. Han fotade mina utslag för att använda i utbildning. Tyvärr så vet allmänläkare sällan vad det är och skriver ut kortisonsalva vilket bara gör det värre. PD är

Gardiner

När vi beställde växthuset köpte vi till solskydd som ska reflektera värmen och ljuset. Men den kändes rätt tråkig så det fick bli spetsgardiner från IKEA istället. Vi använde vajrar som vi spände i taket och på väggen där taket börjar. Satte fast gardinerna med klämmor och hängde på vajrarna.   Så här blev det. Superbra tycker jag, är så nöjd. Både mysigt och skyddar mot solen.  Inifrån växthuset.  Utifrån ser det ut så här. Vi har redan tillbringat ganska många kvällar här med ett glas vin och bara njutit. Så härligt när något blir så bra som man tänkt sig. Plantorna verkar också trivas och växer som tusan.

Mina nya glasögon då....

Jag är nöjd :) Ser bra dessutom.....