tisdag 11 maj 2010

Bland mördarfår och hippiekossor

Semester den här veckan, i alla fall måndag-onsdag sen är det helg och inarbetad dag. Finns en fördel med att vara borta, jag njuter destomer av att vara hemma. Igår regnade det så jag ägnade en stor del av dagen åt mitt företag, så nu har jag kommit igång med bokföringen. Det ska vara rätt från början. Nästa steg är att komma igång med web-shoppen.

Idag har jag varit hos tandis, lite jobbigt att gapa i en och en halv timme, han har preparerat för en porslinskrona som ska dit i slutet av månaden. Han är rätt rolig min tandläkare, sjunger hela tiden när han jobbar, hittar på egna texter till melodierna.

Idag lyste solen så det blev en promenad ut till udden, måste ju kolla in fåren och kossorna som dom släppte ut där i lördags.

Det är fantastiskt vackert den här årstiden, marken är täckt av vitsippor och jag tycker det är lika fascinerande varje år när marken är vit.

Mera vitsippor.....

... och ännu mera. Den här bilden är jag rätt nöjd med.

Så går man där i godan ro och helt plötsligt står dom där!!! Dom fina fåren och lammen, fast enliigt sonen så är dom lite lömska, "mördarfåren".

De här poserade fint för mig.

Och den här från Tele2 kom faktiskt fram och hälsade, var väl nyfiken vad jag hade för abonnemang på min iPhone förstås....

Sen hittade jag dom, kossorna, eller Highland Cattle som dom heter, som sneglar på en under lugg. Dom var inte så sällskapliga, hela flocken sprang iväg rätt snabbt sen såg jag inte dom nåt mera idag. Men en bra bild i alla fall......

2 kommentarer:

  1. Jättefina bilder! Härligt att gå ute på udden, det är ju så vackert där! Skönt att du verkar piggare, ha en underbar helg och njut ett kuvert är på g till dig :)
    kram D

    SvaraRadera
  2. Jag vill också promenera till udden och titta på vitsippor och diverse kreatur!

    SvaraRadera