måndag 3 maj 2010

Blærebetændelse eller bättre att bli sjuk hemma....

Blærebetændelse eller urinvägsinfektion som det heter på svenska....

Har i alla fall fått antibiotika nu efter att ha tillbringat en dag i sängen med "Stör ej" skylten på dörren. Tror det är första gången jag använt den.

Insåg imorse att det inte funkade att gå till jobbet, var kallsvettig när jag ätit frukost så jag återvände till sängen, försökte få tag på min danska kollega för att få hjälp att hitta en läkare men ringde även till min husläkare som skulle ringa upp.

Hade lite känningar igår av att det var nåt på gång så jag köpte en tub Tranbärsbrus för att se om det hjälpte. Det gjorde det ju så jag åkte till Köpenhamn som planerat kände mig lite olustig till mods men det fick gå ändå.

Husläkaren ringde upp på eftermiddan och sa att jag inte bara kunde ringa och be honom skriva ut medicin utan att ha tagit prover och undersökt mig. Så då sa jag att då får jag väl åka hem då eftersom jag var i Köpenhamn. Klart han skulle hjälpa mig sa han och fixade ett recept.

Frågade i receptionen och de sa att jag kunde åka in på Rikshospitalet på akuten där men sa att det tar nog längre tid än att åka till Malmö på apoteket. Det tar en halvtimme med tåg till Malmö.


På väg till Kongens Nytorv så gick jag förbi den här fina Magnolian.

Köpte en pölse på vägen, kom på att jag faktiskt inte ätit nåt sen frukost, min första här i köpenhamn. Vad innehåller dom eftersom dom är så röda?Tack vare gps-en i min iPhone gick det snabbt att hitta till närmsta apotek i Malmö.

Så det blev en femdagarskur så snart är jag fit for fight igen.


Tillbaka till Nyhavn


Mera Nyhavn

Åsså andra sidan med alla restauranger.

Jag intog middagen på hotellet, frikadeller med kartoffelmos eller vad det hette.
Nu är det sovdags, ska nog göra ett besök på jobbet imorgon.


Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar