onsdag 26 maj 2010

En kreativ dag

Idag har varit en riktigt rolig dag. En skön promenad till jobbet och sen lite jobb på förmiddagen. Efter lunch var det dags för nåt som heter IDEO Methology training.

IDEO är ett företag som jobbar med design i olika former. De har designat websidorna i projektet jag jobbar med nu och nu hade de en workshop och visade hur de jobbar. Det går ut på att använda sin kreativitet för att designa det kunden vill ha. Riktigt fascinerande att det kan ge så mycket på bara några timmar. Kunden i vår grupp var nöjd med vår produkt så vi lyckades rätt bra känns det som.

Sen efter det så var det dags för foto-promenad med några kollegor. Kul det också att lära känna andra fotointresserade. Vi gick runt i Kastellet och fotade, pratade lite om kameror och så.

Sen gick jag "hem" till hotellet, jättetrött, dagen i siffror blev 15500 steg och 320 bilder. Så precious får jobba när han är med mig.

Efter en snabb koll av bilderna är den ovan en som jag är nöjd med, blev som jag tänkt mig dessutom. Fast jag kör ju fortfarande bara på autoinställningarna på kameran. Bilden ovan är tagen med makro-funktionen, sen finns det en inbyggd teleconverter, den verkar också funkar bra.

Imorgon är det torsdag och jag får åka hem. Så skönt. Köpenhamn bra men hemma bäst.

1 kommentar:

  1. Så kul att träffa andra som gillar fotografering, och underbar bild :) och vilken motionär du är! kram och trevlig helg!
    /D

    SvaraRadera