lördag 21 januari 2012

Idag

Känns som om jag varit väldigt osocial senaste veckan förutom när jag var på jobbet i tisdags men det var ju ett "måste". Lite roligt var det ju då att för mötet med min chef hade han bokat in 45 minuter men han gjorde sig ingen brådska utan vi satt och pratade i 1,5 timme. Känns dessutom skönt att få höra att både han och andra tror på mig. Behövde höra det, känns lite tungt nu när jag är utan uppdrag. Men det löser sig nu, bara en formalitet kvar innan jag kan börja. Det blir dessutom ett uppdrag där jag får fortsätta jobba med programmering. Så kul!!

Idag blev det en tur ner på byn och fika med några kompisar. Trevligt och kul. Roligast var nog när Y säger till mig att jag ska visa vad jag har i BHn för hennes man ;) han såg något förundrad ut... Det var såklart min Fitbit, stegräknaren, jag skulle visa, haha. Vad trodde ni?

Vi gick förbi optikern också för att jag ville visa Bernt bågarna jag kollat på tidigare i veckan. Nu blev det inte dom utan några ännu snyggare. Dessutom hade de tid är undersökning idag så nu är det bara att vänta på att de blir klara.

Hittade en mousse om både är oparfymerad och ok för balsammetoden. Ska bli kul att testa.

Handlade krigarbär idag så nu är jag redo för kamp :)
Dessutom innehåller de mycket antioxidanter.

Nu mat, har gjort Stifado idag och den är nog klar nu.

1 kommentar:

  1. Förstår om du tvivlar då du inte får uppdrag men det är en mening med allt tror jag då du kan behöva en paus innan nästa intensiva projekt:-) du är ju kompetent och det brukar ju lösa sig till sist! varm kram

    SvaraRadera