tisdag 24 januari 2012

Utanför mitt fönster

Idag testade jag PUMP för första gången, dvs styrketräning i grupp med skivstång. Kändes riktigt bra och effektivt så det kan nog bli flera gånger. Känner en begynnande träningsvärk i armar, rygg och ben.

När jag ändå var på gymmet gick jag en halvtimme på gångbandet för att träna lite kondition också. Ökade lutningen eftersom till 4% för att få lite mera effekt.
Det är så fascinerande att jag känner mig så stark och orkar så mycket mera än för ett halvår sen. Jag är nog nästan starkast i världen ;)

När jag kom hem stod jag en stund och tittade på rådjur som stod och åt i skogskanten bakom huset. Bernt överraskade rådjuren igårkväll utanför porten när de åt på rosenbuskarna utanför dörren.

6 kommentarer:

 1. Vad duktig du är! Det är ju verkligen jätteskönt att träna så varför karaktären är så dålig för min del fattar jag inte. Men, när jag håller på så tycker jag det är superkul. Och att man faktiskt känner skillnad är ju sååå skoj :D

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack Cec! Jo så är det ju, svåraste steget med träning är ju att ta sig utanför dörren. Jag känner också att det är så roligt och jag mår så bra när jag väl kommer iväg.

  Du har ju också kommit igång har jag sett. Vi får motivera varandra att träna minst två gånger i veckan framöver. Vad säger du om det?

  Kram

  SvaraRadera
 3. Det låter jättebra det :)

  SvaraRadera
 4. Då kör vi då!
  Avrapportering på resp blogg.
  Nån fler som vill vara med?

  SvaraRadera