söndag 29 januari 2012

Uttråkad

Sitter i bilen på väg hem från Jämtland. Lite uttråkad, vad gör man när man åker bil i 6-7 timmar? Bernt tycker ju om att köra så han kör mest hela vägen. Jag tycker iofs också om att köra men jag tycker om att åka bil också.

Min iPad är ett suveränt resesällskap så jag har skrivit två blogg inlägg, det här blir ett tredje, läst lite bloggar, surfat, kollat Facebook, spelat wordfeud - men just nu verkar alla mina motspelare grubbla över hur de ska klå mig eller ägna sig åt nåt annat.

En av Bernts spellistor på spotify spelas på bilstereon, tänk så bekvämt när man inte behöver bränna skivor till bilen längre.

I torsdags var jag på Gudinneyoga och Helande kristallmeditation som hölls av Mahima. Det var en spännande och intressant upplevelse. Yogan var väldigt mjuk med lugna rörelser och mycket fokus på andning och närvaro i kropp och medvetande. I meditationen spelade Mahima på sina kristallskålar och vi sjöng mantran på olika språk. Kändes väldigt bra efteråt borde nog ägna mig mera åt sånt. Så länge sen jag både höll på med yoga och mediterade.

Känns som jag är inne i ett flow nu. Lite som om jag säger att jag vill göra något speciellt så dyker det upp en möjlighet att jag får göra det. Rätt häftigt faktiskt.
Jag kanske måste inse det att det mesta är möjligt och att det är jag som sätter begränsningarna.

Nu är vi snart framme i tönnebro så nu blir det fikarast :)

2 kommentarer:

 1. jag brukar sticka eller virka jag för Tomas gillar också att köra och då blir det timmar som jag kan göra annat..Har ju ingen ipad jag..inte heller någon spotify så vi kör på gammalt vis vi...skivor ;)
  Ta det lungt
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Stickade faktiskt en stund också, men det är så svårt att se när det blir mörkt. Vill inte ha lyset tänt i bilen för det stör den som kör.

  Kramar

  SvaraRadera