tisdag 31 januari 2012

Många trappor blir det.....

.... i alla fall om man får tro min Fitbit :)Nu stämmer ju inte det riktigt då, tyvärr har jag ju inte gått i så många trappor, fast det kanske hade varit bra om jag gjort det.

Resultaten är sen vi åkte och var i Östersund i helgen. Det sitter en altitudmätare (höjdmätare) i Fitbit som känner av om man går i trappor och jag antar att den känner av om man förflyttar sig i höjdled.

Så... vi bor på 10 m över havet enligt altitudmätaren i bilen och Östersund ligger på 330 möh så det är förklaringen. Det var 30 trappor. På lördagen åkte jag till Hammarstrand och då blev det 42 trappor. Iofs bor både min och Bernts mamma på 3e våningen så några trappor blev det ju, men definitivt inte 42.

Lite roliga liknelser har den också, när det gäller vad man klättrat upp i.

Undrar förresten vad som händer när man flyger på 10000 m?

Jag är i alla fall väldigt nöjd med min Fitbit, när jag varit borta över helgen så laddade den snällt in all data när jag kom hem igen. Sen borde den ju visa mer steg men jag har en känsla av att det inte har med mackapären att göra.... ;)

2 kommentarer:

 1. Den är häftig din Fibit, såg att det inte gick att beställa den på hemsidan...så hur fick du tag på din? och härligt att svärmor anpassar maten efter er, hon är bra go hon och så gör hon ju världens godaste mat och kakor ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja visst är den. Jag beställde den från amazon.com http://www.amazon.com/Fitbit-Wireless-Activity-Sleep-Tracker/dp/B005PUONIK/ref=sr_1_1?s=hpc&ie=UTF8&qid=1328034742&sr=1-1
  Jättesnabb leverans med UPS, det tog bara 2 dygn att få den.

  Kram

  SvaraRadera