söndag 22 januari 2012

Unternehmnungslustig

Idag blev det en tur in till city för att leta efter en sak som vi inte hittade men vi hittade en del annat istället. Så kan det bli :) Gick runt i lite olika heminteriöraffärer som John Wall och några till. Gallerian, Åhléns osv. Konstaterade att det var länge sen jag var in till city och kollade i affärer.

Sen blev det middag på Jensen Böfhouse. Gott som det brukar vara där. Belgisk chokladkaka med grädde till efterrätt. Mmmm

Så här tycker min stegräknare att jag har uppfört mig idag. Fattas ju en del för att nå dagsmålet, som den har satt upp. Lite roligt med trapporna att jag har klättrat upp på högsta dinosaurien idag. Den räknar bara trappor uppför inte nerför. 


Så här har aktiviteten fördelat sig över dagen. Där ser man ju när jag satte på mig stegräknaren i förmiddags :) Finns förbättringspotential att få till flera röda minuter. 
Gillar det här, det är lite sporrande faktiskt att få till flera steg och att ta trapporna istället för hissen. 

Det snöar ute, har kommit flera centimeter, vad nu det ska vara bra för. Ge mig sol och värme istället till min frusna själ.... 

7 kommentarer:

 1. Funkar den bara med iphone?

  SvaraRadera
 2. Nej, det finns apar för android också.
  Bilderna kommer från webbsidan och den funkar på alla plattformar.
  Lite sugen?

  SvaraRadera
 3. ja jag är väldigt sugen ;)

  SvaraRadera
 4. Maaaan, en sån skulle ju vara alla tiders!! Vilken sporre att se hur "mycket" man rör sig varje dag. Garanterat för lite för min del ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. @Di - förstår det. Jag kunde inte motstå den.

  @Cec - den är jättecool, du rör dig säkert mer än du tror, din lille son håller väl dig i rörelse ;) Kram!

  SvaraRadera
 6. Ja det är väl det som är kul med en sån. Att verkligen få se hur mycket/lite man rör sig. Många gånger springer (i alla fall jag) flera gånger extra för att jag inte kommer ihåg saker ;)

  Hoppas allt är bra med dig!
  Kram

  SvaraRadera
 7. @Tack Cec - allt är bra med mig. Kram

  Jag skulle nog beställt flera när jag beställde min Fitbit, verkar som det finns ett intresse.....

  SvaraRadera