tisdag 31 januari 2012

utPUMPad

Repris på förra tisdagen, 45 minuter PUMP och 20 minuter på gångbandet.

Lite andra övningar idag och det kommer att bränna ännu mer i mina triceps (jo jag har såna) än det gör nu. Många bra övningar för axlarna också. Kul pass hoppas jag har möjlighet att gå fler gånger. Funkar ju bra nu när jag kan jobba hemifrån.

20 minuter på gångbandet ökade lutningen tills jag var uppe på 6% och jag orkar!!! Helt otroligt, känns som om jag har hur mycket energi som helst. En ny fantastisk upplevelse, för ett halvår sen hade jag inte orkat alls.

Pratade med en av ägarna på gymmet, frågade lite om proteinpulver och så, vet inte om jag behöver egentligen men vill isåfall ha nåt utan sötningsmedel. Han sa också om jag hade brist på motivation så skulle jag bara säga till så skulle han motivera mig..... haha.


2 kommentarer:

 1. Hejja hejja!! Vad duktig du är!! Bodypump är ju verkligen så skoj plus att det verkligen känns att man gör nåt!
  Jag ska ta mig ett pass i gymsalen i morgon bitti innan jobbet :D
  Önskar jag kunde gå på Pump, men jag har inte möjligheten eftersom det i så fall skulle bli på annat gym än på sjukhuset och det känner jag att jag inte hinner. Men sen, när Petter är större kanske jag kan återuppta det :D

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack. Pump känns bra, kommer att ha en träningsvärk från hell imorgon :)
  Finns många pass på mitt gym men allt är så bokat, skulle vilja prova zumba men det är ju fullt så snart de släpper passen.

  Heja dig också. Du är så duktig!!

  Kram

  SvaraRadera