fredag 13 januari 2012

Min nya gadget

En sån här Fitbit Ultra har jag varit sugen på ett tag. Det är en stegräknare som förutom att räkna steg även har en höjdmätare så den känner av om man går i trappor. Den visar hur och när man är aktiv under dagen, registrerar hur man sover om man vill det, och så skickar den data direkt till en webbsida via wifi när jag kommer nära basstationen. Dessutom kan man registrera det man äter och koppla ihop den med min Withings wifi-våg som jag köpte i julas.

Den säljs inte i Sverige ännu så jag beställde den från amazon.com. Beställde den i tisdags och fick den idag. Egentligen skulle jag fått den igår men missade UPS tyvärr. Verkligen imponerad att det går så snabbt. Nästan snabbare än att skicka saker inom sverige. Hmm beställde nåt förra året som skulle levereras av Bring från Malmö till Åkersberga och det tog fem veckor!!!

Lite bilder på min nya träningskompis. Den är liten och smidig och man kan ha den i fickan eller t.ex fäst i bh:n om man använder sån.

Nu måste jag ut och gå så det blir fina grafer på resultatsidan. Kanske kan motivera mig att ta trapporna istället för hissen på jobbet också ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar