söndag 18 mars 2012

Lördag

Vi åkte till Täby centrum idag. Jag behövde en ny kalender och hittade en sån jag ville ha. Idag kom vi faktiskt ihåg att kolla vilken reklam vi blev erbjudna när vi åkte in i parkeringshuset. De har riktad reklam utifrån vilken bil man har. Vi fick erbjudande till Rudy's frisörer, hur man nu ska tolka det.

Lite gott fika och shopping blev det. Inte för mig men för Bernt. Tre snygga skjortor och en jacka. Det är dyrt att ha med honom :)

När vi kom hem fick jag ett infall att åka ner till gymmet eftersom det inte blivit någon styrketräning den här veckan. Sagt och gjort, skyndade mig iväg innan jag hann ångra mig. Körde uppvärmning på gångbandet och sedan efter det program jag fått av min PT.

Hade mina barfotaskor fivefingers på mig och när jag stod vid vikterna såg jag att killen bredvid sneglade på mina fötter så till slut frågade han.... Fast de är ju inte å ovanliga, har sett åtminstone två personer som har såna. De är jättesköna fast jag går inte så länge i dem ännu, behöver vänja mig vid att gå långt i dem.

Har träningsvärk i både rumpan, och vaderna och förhoppningsvis ännu mera i övriga kroppen imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar