onsdag 14 mars 2012

Så bra

Känns verkligen som om jag kommer att trivas med mitt nya uppdrag, alla är trevliga och jag känner mig väl mottagen.

Flyttade ett steg idag så jag sitter i samma fyrklöver som mina utvecklarkollegor, så jag kan terra dem med frågor ;) jag har faktiskt börjat med att fixa lite saker som finns på en åtgärdslista. Ett bra sätt att lära sig när man får lista ut hur det hänger ihop och fungerar. Jag tar bara in informationen eftersom och väntar på att det ska säga aha när bitarna ramlar på plats. Eller om det säger klonk???

Sjukt nöjd (hmm håller det på att bli ett favorituttryck?) med en sak idag, chattade med en kille jag jobbat med förut och han var inte helt nöjd med projektet han jobbar i idag. Nämnde det för projektledaren att han kanske var intresserad och han nappade direkt. Jättekul om det blir så att han kommer till mitt projekt. Hoppas det, han är jätteduktig.

I lillebilen som jag kör finns det mycket säkerhetstänkande, när man kommer över tio km så låser den dörrarna, man kan inte öppna fönstren när man kör snabbare än ??, kan inte öppna bagaget eller tankluckan om man inte har stängt av motorn och tagit ur nyckeln. Jättebra, men lite störigt ibland, speciellt eftersom jag alltid lägger väskan i bagaget och när man då kommer fram till bommarna på jobbet,  som var stängda eftersom jag var sen, så måste man stänga av motorn ta ur nyckeln för att kunna öppna bagaget och hämta passerkortet så man kommer ut från jobbet..... jaja. Fast varje gång jag sätter mig i den bilen känner jag mig så glad och lycklig över att jag får köra omkring i min önskebil :)

Nu ska jag fundera ut vad jag ska träna imorgonbitti och vad jag ska äta till lunch.

Ciao ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar