söndag 25 mars 2012

Stickat mm

Helgen har varit kort och intensiv. Igår firade vi min svärmors födelsedag och det var kul att träffa Bernts bröder med familjer, blir ju inte så ofta.

Senaste stickalstret klart. Den rosa sjalen av bambugarm till dottern. Jag är nöjd med resultatet som blev som jag tänkt fast jag inte hade nåt mönster.

Igår var det en Non LCHF dag det blev både smörgåstårtor och chokladtårta. Min svärmor gör supergoda smörgåstårtor så det är värt att göra ett undantag. Gott var det.

Har haft träningsvärk i ryggen och magen som har varit värre än nåt jag tidigare känt i den vägen. Funderar på om det är förkylning på gång eftersom jag reagerar så. Känns mycket bättre idag så det blir nog träning imorgon om jag orkar upp nu när det är sommartid. smorde in ryggen med voltaren hjälpte inte så mycket och Bernt höll på att få en astmaattack av doften på den.

Utanför huset där min mamma bor. Ser lite roligt ut med alla rullatorer ändå har min mamma sin inomhus.

Hälsade på hos henne innan vi drog iväg söderut. Pratade lite om hur hon ska fira sin 90-årsdag när hon fyller i sommar. En aktningsvärd ålder. Undrar om jag blir lika gammal? Borde ha goda förutsättningar eftersom min mormor blev 90 och min mamma är snart där. Båda dessutom klara i huvudet.

2 kommentarer:

  1. Haha vilken skojig bild den längst ner :) Antar att medelåldern är hög i området ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, den där bilden var verkligen rolig :D

    SvaraRadera