lördag 31 mars 2012

Sen sist

Förstår inte var dagarna och framför allt kvällarna tar vägen. Eller jo det gör jag ju. Dagarna går ju mest åt till att förstå hur saker och ting hänger ihop, varför program inte funkar som de ska osv. Spännande saker alltså :)

Kvällarna går för fort också i vanlig ordning, har en tidstjuv där som jag måste ta itu med.

Årets första vitsippor såg SF och jag på vår lunchpromenad i torsdags. Fast jag såg faktiskt ett par stycken förra veckan i rabatten utanför huset där det är varmt. Krokusarna fick ett snabbt slut när de blev frukost åt ett av rådjuren som går här. Bernt störde visst mitt i frukosten.

Nytt stickprojekt, en tröja till mig, spännande att se hur det blir. Valde ett garn i benvitt, blir bra till sommaren när jag är solbränd :)

Idag åkte vi till Mörby och fikade med geekkollegan, hennes sambo och en till kollega. Trevligt, vi jobbar ju inte på samma ställe så vi träffas nästan aldrig på jobbet.

Har inte blivit nån träning i veckan. Inget har funkat, känt mig trött och småförkyld, ont i kroppen osv. Kanske behövdes lite vila.

Imorgon är det första april, jag klarade körkortet den dagen så man får väl säga att mitt körkort är ett aprilskämt. Kom ihåg att min pappa inte trodde på mig när jag ringde och berättade det, det var ju första april.

Men apropå april då, så tänkte jag utmana mig själv och köra 15 pass på gymmet fram till den 27e. Just do it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar