lördag 10 mars 2012

Sjukt nöjd

The sky is the limit

Det här har varit en sjukt bra vecka. Bitar faller på plats och allt känns så positivt.

Det största är nog att det äntligen har blivit klart med mitt nya uppdrag som jag väntat på så länge. Ska bli så kul att börja. Längtar efter att få programmera igen. Lite roligt är det ju att två resurschefer skålat för mig när de var ute och åt middag :)

Sen har jag tränat fyra pass den här veckan som jag skrivit om förut. Känns så bra. Nu ska jag få styrkeprogram från min pt och köra själv några veckor. Fokus ligger på kondition/fettförbränning, dvs nöta på gångbandet kompletterat med styrka för att bygga upp muskler.

Trevliga möten med människor på olika sätt, finns många sätt att mötas förutom i köttvärlden, dagens teknik ger många möjligheter.

Ny jobbdator, som jag inte har haft tid att fixa till, har lite jobb att fixa. Nu ska jag installera en utvecklingsmiljö så jag kan leka lite inför nya uppdraget.

Idag blev det lunch nere på byn med några vänner, lite lördagstradition, kul och trevligt som vanligt. Sen kollade vi lite i affärer, har inte handlat nästan några kläder sen i somras så nu börjar jag bli lite sugen men då finns det inget jag vill ha. Ett riktigt i-landsproblem alltså, det är ju inte direkt tomt i garderoberna heller.

Imorgon blir det Uppsala till sonen och fina svärdottern, hoppas få se lite bilder och höra lite om resan till Rio som de nyss kommit hem ifrån.

Trevlig helg önskas alla :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar